Imagoadvies voor ondernemers

Je weet dat het als ondernemer belangrijk is om er goed uit te zien en daar besteed je ook de nodige aandacht aan. En toch zou je meer uit je kleding willen halen; net even de puntjes op ‘i’ zetten om er nog mooier uit te zien. Zodat jouw uitstraling werkelijk een weerspiegeling is van wie jij bent en wat jij deze wereld te bieden hebt.

Ik vermoed dat je een kast vol kleding hebt, en toch is het lastig om de juiste keuze te maken als je een belangrijke afspraak hebt. Of je voelt je onzeker of die ene outfit nou wel zo geschikt is voor die presentatie die je moet geven. Dan is het fijn als er iemand met je mee kijkt en je laat zien en laat ervaren wat de juiste kleding voor jou en jouw business kan doen. Dat bespaart je een hoop kopzorgen én een hoop tijd (=geld). Ik weet zeker dat je meer mogelijkheden hebt met de inhoud van jouw kledingkast. En dat laat ik je graag zien!

Niet meer uren voor je kast doorbrengen; niet meer een hele dag shoppen en dan toch met het verkeerde thuiskomen. Hoe fijn zou het zijn als je iedere ochtend zelfverzekerd de deur uit kan gaan naar je afspraak, omdat je weet dat je het juiste aan hebt? Dat je je volledig kunt focussen op jouw inhoud, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je eruit ziet? Dat geeft een hoop rust!

Dat gun ik jou ook! Idéntica helpt jou graag om meer uit je kleding te halen! Zodat je uitstraalt waar je voor staat en zelfverzekerd kunt ondernemen. Zorg dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan!

GRATIS Skype-Styling-Sessie

Kun jij wel wat hulp gebruiken als het om je kleding gaat? Sta je regelmatig iets te lang voor je kledingkast als je naar een belangrijke afspraak moet? In deze GRATIS Skype-Styling-Sessie van 20 minuten deel ik graag minimaal twee supertips met jou! Deze tips helpen jou gegarandeerd om er moeiteloos en in minder tijd fantastisch uit te zien, zodat je vol zelfvertrouwen kunt ondernemen.

JA, ik wil graag een gratis sessie aanvragen!

In 5 stappen naar een succesvolle uitstraling

In dit 3 maanden programma leer je de 5 stappen naar een succesvolle uitstraling. Je leert hoe je er moeiteloos en in minder tijd fantastisch uit kunt zien, zodat je uitstraalt waar je voor staat en zelfverzekerd kunt ondernemen. Weg met die twijfels over hoe je eruit! Als je meer van jezelf in je kleding laat zien, maak je het voor jouw ideale klant makkelijker om jou te benaderen en jou op waarde te schatten.

Lees meer over dit programma

Personal Shopdag 30 september 2016

Vind je het lastig om in al het kledingaanbod het juiste te vinden? Wil je nu wel eens een écht eerlijk advies? Ontdek tijdens de Personal Shopdag op 30 september a.s. welke kleding écht bij jou en je business past en leer hoe je efficiënt kunt shoppen. Bovendien krijg je volop stylingtips! Het is een dag voor ondernemende professionals, dus geen getut! Het is géén gezellig theekransje, maar we gaan doelgericht aan de slag voor JOU!

Lees meer over de Personal Shopdag

VIP-dag

Leer in 1 dag hoe je meer uit jezelf en je kleding haalt. Geen twijfels meer over wat nou wel of niet bij je past. Na deze dag weet je precies welke kleuren, stijlen en pasvormen echt bij jou passen, zowel esthetisch als strategisch. ‘s Middags doen we een uitgebreide check van jouw kledingkast bij jou thuis en maken we nieuwe combinaties met je eigen kleding. Zo weet je precies wat je hebt en wat geschikt is voor welke gelegenheid.

Lees meer over de VIP-dag

Wat een VIP-dag Marieke opleverde