Het merk WIJ

Uitstraling als communicatiemiddel

Een praktische bootcamp waarin uw medewerkers in diverse workshoprondes leren om de beste versie van zichzelf te worden én te laten zien. Het is een leuke, interactieve en vooral leerzame dag over alles wat met persoonlijke presentatie te maken heeft. Uw medewerkers gaan naar huis met een flinke boost voor hun zelfvertrouwen. Als organisatie werkt u deze dag op een actieve manier aan uw imagoverbetering. 

Hoe ziet de bootcamp ‘het merk WIJ’ eruit?
We beginnen de dag met een plenaire sessie over de eerste indruk, onbewuste beeldvorming en het belang van een professionele uitstraling.

Vervolgens vinden er diverse workshoprondes plaats waarin de medewerkers volop tips krijgen om zichzelf krachtig te presenteren en er nog mooier uit te zien:

  • Non-verbale communicatie: wat communiceer je zonder woorden?
  • Kleur: wie ben je, wat straal je uit? Hierbij speelt kleur een belangrijke rol.
  • Kledingstijl: welke kleding past bij jou, je functie en je ambities?
  • Het Imagospel: zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

De dag kan worden afgesloten met een fotoshoot voor een professionele profielfoto op LinkedIn. Idéntica werkt daarvoor samen met zakelijk portretfotograaf Maurice Jager.

Wat levert de bootcamp ‘het merk WIJ’ uw organisatie op?
De bootcamp ‘het merk WIJ’ geeft de medewerkers meer zelfvertrouwen. Daardoor zullen zij zichtbaarder en succesvoller worden in wat zij doen. Als de medewerkers lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen heeft dit een positieve invloed op het imago van uw organisatie. Dit komt de geloofwaardigheid en vertrouwen van uw organisatie ten goede. En vergeet niet: vertrouwen is de ‘koopknop’.   

Aantal personen
De Bootcamp ‘het merk WIJ’ is mogelijk van 8 tot 100 personen.

Bij grotere groepen werkt Idéntica samen met andere imagocoaches om invulling te geven aan deze dag.

Voor wie?
Deze bootcamp is geschikt voor iedere organisatie die wil investeren in de uitstraling van de medewerkers als communicatiemiddel. Van front-office medewerkers tot salesafdeling en van MT tot recruitment; ieder team wordt in haar kracht gezet. De bootcamp is prima in te zetten als teambuildingsdag met een ‘diepere laag’. De medewerkers zullen het vooral ervaren als een leuke dag samen met de collega’s. Uw organisatie maakt door deze dag een professionaliseringsslag in uw profilering naar buiten toe.

Duur
Tijdens de bootcamp gaan uw medewerkers de hele dag op een informele manier aan de slag met ‘de beste versie van zichzelf’. Afhankelijk van het exacte programma duurt de dag ongeveer van 9.30 tot 17.00 uur.

Is een Bootcamp: het merk WIJ iets voor uw organisatie?
Maak dan nu snel een afspraak!

Afspraak maken